Näille ravintoloille suomalaiset antoivat parhaat arviot – oletko samaa mieltä?

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

TableOnline-sivuston kautta ihmiset voivat varata pöytiä eri ravintoloihin. Pöytävarauksen jälkeen ravintola lähettää asiakkailleen palautekyselyn, jonka perusteella sivusto on nyt tehnyt listauksen parhaista suomalaisista ravintoloista vuoden 2019 perusteella.

Kävijät ovat arvostelleet ravintoloita ruoan, palvelun ja ravintolakokemuksen perusteella asteikolla yhdestä viiteen. Nyt TableOnline-sivusto on tehnyt listauksen ravintoloista, jotka saivat parhaimmat arvostelut kautta maan. Näitä ravintoloita sivusto suosittelee käyttäjilleen tänä vuonna.

Pääkaupunkiseudulla parhaat arviot saivat Palace, Baskeri & Basso ja Vinkkeli. Kolmen kärjen Tampereella sai LiV, Cafe Pispala ja C. Turussa loistivat sen sijaan Teatteriravintola Kivi, Karu izakaya ja Gustavo. Listattuna olivat myös muun muassa Kuopion, Hämeenlinnan, Jyväskylän ja Vaasan parhaimmat ravintolat. Käy katsomassa koko listaus TableOnline-verkkosivuilta.