Orlando Bloom tatuoi käteensä lapsensa nimen – fanit huomasivat nolon virheen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Orlando Bloom on esitellyt sosiaalisessa mediassa tuoretta tatuointiaan. Kyseessä on hänen poikansa Flynnin nimi Morsen aakkosilla kirjoitettuna.

Fanit ovat kuitenkin huomanneet virheen 43-vuotiaan tähden tatuoinnissa. L-kirjainta tarkoittavan .-.. -koodin sijaan tatuoinnissa on R-kirjainta tarkoittava .-. -koodi. Tatuoinnissa lukee siis Flynnin sijaan Frynn.

Flynn on Bloomin ja hänen ex-vaimonsa, australialaismalli Miranda Kerrin yhteinen lapsi. Taru sormusten herrasta ja Pirates of the Caribbean -elokuvista tunnettu tähti on nykyään kihloissa poptähti Katy Perryn kanssa.

 

View this post on Instagram

new #tattoo can you guess who?

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom) on