Suomeen saapuva räppäri The Game osoitti kunniaa Kobe Bryantille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hiphop-artisti The Game esiintyy jälleen Suomessa helmikuun lopussa. Sitä ennen artisti on muistanut helikopterionnettomuudessa taannoin kuollutta koripallolegenda Kobe Bryantia uuden tatuoinnin muodossa.

The Game paljasti Instagramissa ottaneensa tatuoinnin toisen silmänsä yläpuolelle. Tatuoinnilla on kaksoismerkitys. Sivuuttain katsottuna se on Bryantin vanhan Lakers-pelipaidan numero kahdeksan, pystysuunnasta katsottuna puolestaan äärettömyyden symboli.

Comptonista kotoisin oleva The Game, oikealta nimeltään Jayceon Terrell Taylor, on tehnyt musiikkia 2000-luvun alusta saakka. Tuoreella albumillaan muun muassa Nipsey Husslen, Ed Sheeranin ja 21 Savagen kanssa yhteistyötä tehnyt räppäri esiintyy Helsingin The Circus -keikkapaikassa 26. helmikuuta 2020.

 

View this post on Instagram

♾ F O R E V E R

A post shared by The Game (@losangelesconfidential) on