Uber-kuski lähti hurjaan takaa-ajoon – ei päästänyt matkustajia ulos

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen Uber-kuljettaja on pidätetty liikenteen vaarantamisesta ja sieppauksesta syytettynä. Hän ei päästänyt matkustajia ulos lähdettyään ajamaan takaa toista autoilijaa. Illalliselle matkalla olleet John Murray ja Tameka Swann tilasivat Uber-auton Virginian Richmondissa. Kesken matkan toinen ajoneuvo törmäsi auton takaosaan ja ajoi pois onnettomuuspaikalta.

Poliisille soittamisen sijaan Uber-kuljettaja päätti lähteä ajamaan takaa toista autoilijaa. Rauhallisena alkanut ajo muuttui pian vaaralliseksi kaahaamiseksi, eikä kuljettaja suostunut päästämään matkustajia ulos heidän pyynnöistä huolimatta. Murray kuvasi tilannetta suorana lähetyksenä Facebookiin. Autoa kolhaisi takaa-ajon aikana myös toinen ajoneuvo.

Lopulta kuljettaja, 38-vuotias päästi matkustajat pois ajoneuvosta. Swann kuvailee tilannetta WTVR-uutissivustolle elämänsä pelottavimmaksi hetkeksi.