MTV-teinivaimolta rajuja syytöksiä suomalaisesta miljonääristä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka suomalaissyntyinen miljonääri Peter Nygård on saanut Yhdysvalloissa raskaat syytteet, joiden mukaan häntä epäillään esimerkiksi yli kymmenen tytön törkeästä raiskauksesta Bahamalla sijaitsevalla luksussaarellaan. Tapausten yksityiskohdat ovat poikkeuksellisen rajuja.

https://www.instagram.com/p/B8maBKYBWJb/

Nyt myös MTV-viihdekanavan realitysarjasta teinivaimona tunnetuksi tullut Courtney Stodden syyttää Nygårdia kovin sanakääntein sosiaalisessa mediassa. Hän julkaisi kuvan itsestään ja Nygårdista sekä käytti päivityksen yhteydessä pedofiliaan viittaavia hashtageja. Varsinaisessa tekstissään hän paljasti joutuneensa itsekin miljonäärin seksuaalisen ahdistelun kohteeksi.

– Jumalan kiitos, etät Peter Nygård on pidätetty. Hän yritti houkutella minua useita kertoja ja kosketteli paikkoihin, jotka olivat äärimmäisen epäsopivia. Ensimmäinen tapaus sattui vain tunteja tämän kuvan jälkeen. Olin silloin nuori ja naiivi. Olen pahoillani muiden hyväksikäytettyjen nuorten naisten puolesta. Olen kyllästynyt vanhoihin miehiin, jotka käyttävät minun kaltaisiani naisia hyväkseen ja koko ”tartu pilluun” ilmiöön. Tämän täytyy loppua, Courtney Stodden kirjoitti.

Samalla Stodden paljasti kirjoittavansa kirjaa aiheesta ja lupasi paljastaa kaiken. Hän lupasi paljastaa erityisesti naisia ahdistelleita henkilöitä. Nygårdin asiamiehet ovat kiistäneet torstaina jätetyssä haasteessa esitetyt syytökset yli kymmenen tytön törkeästä raiskauksesta ja seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Lue syytöksistä lisää tästä.