MTV-teinivaimolta rajuja syytöksiä suomalaisesta miljonääristä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka suomalaissyntyinen miljonääri Peter Nygård on saanut Yhdysvalloissa raskaat syytteet, joiden mukaan häntä epäillään esimerkiksi yli kymmenen tytön törkeästä raiskauksesta Bahamalla sijaitsevalla luksussaarellaan. Tapausten yksityiskohdat ovat poikkeuksellisen rajuja.

View this post on Instagram

Thank GOD Peter NYGARD has been arrested … he tried to lure me multiple times and touched me in places that were extremely inappropriate (the first inappropriate contact happened just hours after this photo was taken (I was so young and naive)— I’m sorry to the young women who’ve been assaulted as well. I’m tired of old men taking advantage of women like myself and the entire “grab the pussy” mentality. This is going to stop. Including and not limited to verbal and emotional captivity – which I experienced as well. Let’s just say – just because you’re married to a minor // doesn’t put you in the clear. I’ve been silenced on many occasions with men. I’m done. My book will be out and everything will be exposed. ALL OF YOU PREDATORS ARE DONE! #sexualassault #mentalgrooming #mindcontrol #predators #pedophelia

A post shared by Courtney Stodden (@courtneyastodden) on

Nyt myös MTV-viihdekanavan realitysarjasta teinivaimona tunnetuksi tullut Courtney Stodden syyttää Nygårdia kovin sanakääntein sosiaalisessa mediassa. Hän julkaisi kuvan itsestään ja Nygårdista sekä käytti päivityksen yhteydessä pedofiliaan viittaavia hashtageja. Varsinaisessa tekstissään hän paljasti joutuneensa itsekin miljonäärin seksuaalisen ahdistelun kohteeksi.

– Jumalan kiitos, etät Peter Nygård on pidätetty. Hän yritti houkutella minua useita kertoja ja kosketteli paikkoihin, jotka olivat äärimmäisen epäsopivia. Ensimmäinen tapaus sattui vain tunteja tämän kuvan jälkeen. Olin silloin nuori ja naiivi. Olen pahoillani muiden hyväksikäytettyjen nuorten naisten puolesta. Olen kyllästynyt vanhoihin miehiin, jotka käyttävät minun kaltaisiani naisia hyväkseen ja koko ”tartu pilluun” ilmiöön. Tämän täytyy loppua, Courtney Stodden kirjoitti.

Samalla Stodden paljasti kirjoittavansa kirjaa aiheesta ja lupasi paljastaa kaiken. Hän lupasi paljastaa erityisesti naisia ahdistelleita henkilöitä. Nygårdin asiamiehet ovat kiistäneet torstaina jätetyssä haasteessa esitetyt syytökset yli kymmenen tytön törkeästä raiskauksesta ja seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Lue syytöksistä lisää tästä.