Suomalaismiljonääriä syytetään yli 10 tytön raiskauksesta – karmaisevia yksityiskohtia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaissyntyinen miljonääri Peter Nygård on ollut jo vuosikymmenten ajan ympäri maailmaa tunnettu henkilö, jonka kiinnostus nuoriin kauniisiin naisiin ei ole jäänyt huomaamatta. Nyt häntä epäillään yli kymmenen tytön raiskauksesta.

The New York Times kertoo, että torstaina New Yorkissa jätetyn haastehakemuksen mukaan Peter Nygårdin epäillään houkutelleen tyttöjä Bahamalla sijaitsevaan luksuskotiinsa. Siellä hänen epäillään antaneen tytöille alkoholia ja huumeita sekä sen jälkeen raiskanneen tyttöjä ja pakottaneen heitä seksuaalisiin tekoihin.

Miljonäärin kerrotaan luvanneen tytöille rahaa ja muun muassa tuottoisia mallisopimuksia. Yksi epäillyistä uhreista oli tapahtumahetkellä 15-vuotias tyttö, joka oli haastehakemuksen mukaan raiskattu takapuoleen ja sen jälkeen pakotettu ulostamaan miehen suuhun. Asiakirjojen mukaan miljonäärin henkilökunta mahdollisti tällaisten tilaisuuksien järjestämisen ja uhrien houkuttelun.

Haastehakemuksen mukaan uhreja ja Bahaman viranomaisia on myös maksettu hiljaiseksi. Nygårdin edustajat kiistävät kaikki syytökset miljonääriä kohtaan. Heidän mukaansa kyseessä on ainoastaan pyrkimys tuhota liikemiehen maine perättömillä syytöksillä. Nygårdin edustajien mukaan hän tulee osoittamaan syytökset perättömiksi ja puhdistamaan maineensa.