Rinnat vai huulet, kummat ovat Emilyllä muhkeammat?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin supermalleihin vuosia lukeutunut Emily Ratajkowski on myös yksi suosituimmista bikinimalleista upean mallivartalonsa ansiosta. Ratajkowski valitseekin ylleen aina asuja, jotka korostavat naisen hoikkaa vartaloa.

View this post on Instagram

New favorite suit @inamoratawoman

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Tällä kertaa Emily Ratajkowski nähdään esittelemässä somekuvissaan erityisesti etumustaan ja huuliaan. Ratajkowski on korostanut, että hänen rintansa ovat luomua ja sanojensa takeeksi hän on julkaissut myös nuoruuden valokuviaan. Supermallin kuvien perusteella herää kysymys onko hän ottanut sen sijaan huuliinsa mahdollisesti jotain täytettä.

View this post on Instagram

No seriously my favorite @inamoratawoman

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Emily Ratajkowskin asuvalinta korosti naisen hoikkaa mallivartaloa paljastamalla kokonaan hänen paljaan vatsansa. 28-vuotias malli on aiemmin avautunut seksikkyydestään ja kertonut kokevansa sen sekä taakaksi että supervoimaksi. Tässä valkoisessa asussa nainen näytti kokevan seksikkyytensä lähinnä vain supervoimanaan.