Jessica Alba pitää tiukkaa kuria lapsille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Jessica Alba tunnetaan monista suurista elokuvarooleista muun muassa Sin City ja Fantastic Four -elokuvissa. 38-vuotias kolmen lapsen äiti on tehnyt todella menestyksekkään uran elokuva-alalla jo nyt, mutta hänen tähtäimessään on kuitenkin tehdä näyttelijän töitä vielä pitkään.

Jessica Alba on kiireinen perheenäiti. Hänellä on miehensä Cash Warrenin kanssa kolme lasta, Honor, Haven ja Hayes. Tyttäret ovat iältään 11 ja 8-vuotiaita, ja nuorin tulokas Hayes-poika on vasta kaksivuotias. Alba kertoi Tony Gonzalesin haastateltavana ollessaan, että talossa kurin pitäminen on toisinaan vaikeaa ja vaatii luovuutta.

Jessica Alba muisteli miten hän itse sai vanhemmiltaan piiskaa jos hän käyttäytyi huonosti. Hän ei kuitenkaan itse halua fyysisesti koskea lapsiinsa eikä hyväksy sellaista kurinpitoa, minkä vuoksi hän on keksinyt muunlaisia tapoja saada hänen tyttärensä uskomaan häntä.

Alba kertoi kokeilleensa rangaistusta, jossa hän laittoi hänen tyttärensä Honorin juoksemaan. Tytön piti juosta tietty matka viisi kertaa edes takaisin, minkä jälkeen äiti laittoi tyttärensä tekemään vielä burpee-harjoituksia. Jessica Alba myönsi, että rangaistuksen aikana häntä suretti nähdä itkevä tyttärensä juoksemassa, mutta se oli kuitenkin lopulta toiminut ja saanut lapsen katumaan huonoa käytöstään.