Koira pettyi lumeen – hulvaton reaktio yllätti omistajan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Talvi on monille eläimille hauskaa aikaa kun lumi sataa maahan. Nyt videolla nähdään todella innostunut koira, joka joutuu kuitenkin kokemaan karvaan pettymyksen päästessään lopulta lumen sekaan leikkimään.

Huvittavalla YouTube-videolla nähdään Ellie-niminen koira, joka rakastaa lunta ja siinä leikkimistä. Kun koira oli lasioven takaa nähnyt, että maa oli ulkona pitkästä aikaa lumen peitossa, se oli riemastunut. Koira ei olisi malttanut odottaa sitä, että se pääsee ulos.

Kun omistaja viimein päästi Ellien ulos, se nosteli tassuja lumessa ihmeissään ja tuli nopeasti takaisin sisälle aivan kuin se olisi pettynyt ulkona vallitsevaan säähän. Reaktio huvitti omistajaa, joka huomasi kuitenkin lopulta, että Ellien yllättävä reaktio johtui vain ohuesta lumen pinnalle muodostuneesta jääkerroksesta.