Macaulay Culkin vakuuttaa: ”Kertoisin Michael Jacksonin hyväksikäytöstä”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yksin kotona -elokuvista maailmanmaineeseen noussut näyttelijä Macaulay Culkin oli pienenä poikana runsaasti tekemisissä laulaja Michael Jacksonin kanssa. Mies on nyt sanonut, että hänellä ei ole mitään tarvetta suojella laulajaa, koska Michael Jackson ei ole tehnyt vääryyksiä.

Macaulay Culkin sanoo Esquire-lehden haastattelussa, että popin kuningas ei ole ikinä koskenut häneen epäsopivasti edes kädellään. Hänen mukaansa lasten hyväksikäyttöä ei ole tapahtunut, mutta jos olisi, ei hänelle tuottaisi vaikeuksia kertoa asiasta suoraan ja rehellisesti. Hän ei ole kuitenkaan nähnyt tai kokenut mitään siihen viittaavaan.

Samassa haastattelussa eläkkeellä oleva 39-vuotias näyttelijä kertoo, että hän yrittää perustaa perhettä tyttöystävänsä Brenda Songin kanssa. Culkin sanoo, että ei tiedä kiihottavampaa lausetta kuin tyttöystävä kertoo ovuloivansa. Mies myöntää myös jättäneensä kovan luokan huumausaineet taakse elämässään.