Sophie Turner ja Joe Jonas odottavat vauvaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippusuositusta Game of Thrones -sarjasta tunnetuksi tullut näyttelijä Sophie Turner on raskaana. Näyttelijätär odottaa esikoistaan Jonas Brothers -bändin laulajan Joe Jonasin kanssa.

Englantilainen Sophie Turner ja Joe Jonas menivät viime vuonna naimisiin. 23-vuotiaan kaunottaren ja 30-vuotiaan poptähden hääseremonia järjestettiin Las Vegasissa toukokuussa. Nyt pariskunta on innoissaan odottaessaan toivottua perheenlisäystä.

Aviopari ei ole itse vielä kommentoinut uutista vaan pitänyt tiedon Daily Mail -lehden mukaan lähinnä perheen ja ystäväpiirin keskuudessa. Nainen on kuitenkin alkanut jo etsimään punaiselle matolle ja erilaisiin tapahtumiin sopivia joustavia asuja, jotka antavat tilaa hänen kasvavalle vatsalleen.