The Pussycat Dolls -jäsenet eivät enää kilpaile keskenään – myöntävät Nicolen keulahahmoksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippusuosittu tyttöbändi The Pussycat Dolls palaa keikkalavoille. Yhtye hajosi vuoden 2009 loppupuolella kun Nicole Scherzinger ja Kimberly Wyatt lähtivät soolourille. Nyt kaunottaret palaavat huhtikuussa samalle lavalle ja tekevät näyttävän paluun.

The Pussycat Dolls aloittaa kiertueensa parin kuukauden kuluttua ja konsertoi ainakin Isossa-Britanniassa ja Irlannissa. Kaunottaret julkaisivat juuri uuden React-nimisen singlen, jolle oli kuvattu myös todella seksikäs musiikkivideo. Videolla naiset tanssivat tulen ympäröiminä ja vedellä leikkien. Videolta käy ilmi, että Nicole Scherzingerille on annettu nyt kunnolla tilaa loistaa bändin keulakuvana.

Aiemmin tyttöbändin rivit rakoilivat sen vuoksi, että he halusivat olla tasavertaisia. Muut jäsenet eivät hyväksyneet sitä, että Nicole Scherzingeristä alkoi muovautumaan päälaulaja. Nyt Kimberly Wyatt on kuitenkin kommentoinut Daily Mail -sivuston mukaan, että The Pussycat Dolls -yhtyeellä on päälaulaja ja keulahahmo, ja se on Nicole.