Finnair peruu myös maaliskuun lennot Manner-Kiinaan

Matkailu · Terhi Piiroinen

Suomalainen lentoyhtiö Finnair peruu lentonsa Pekingin Capital-lentoasemalle ja Shanghaihin 1.–28.3.2020. Toisin sanoen lennot perutaan talvikauden loppuun asti, koska koronavirusitilanne vaikuttaa tilapäisesti lentomatkustuksen kysyntään Kiinan ja Euroopan välillä.

Finnair myös peruu Hongkongin reitiltään yhden päivittäisen vuoron samalta ajalta. Finnair lentää Hongkongiin päivittäin yhden vuoron normaalin kahden vuoron sijaan. Finnair on jo aiemmin kertonut Nanjingin, Peking Daxing-lentoaseman ja Guangzhoun lentojensa perumisesta maaliskuulta vähentyneen kiinalaisten ryhmämatkakysynnän vuoksi.

Peruttujen lentojen asiakkaat voivat siirtää matkustuspäiväänsä tai saada lipun hinnan takaisin ottamalla yhteyttä Finnairin asiakaspalveluun. Lentojen perumisen syynä on Kiinassa jylläävä koronavirus.