Järkyttävä pila videolle – sika pudotettiin helikopterista

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Todella julmaa välinpitämättömyyttä eläimiä kohtaan nähdään ympäri maailmaa joka päivä. Nyt videolle on tallentunut järkyttävä tilanne, jossa sika on pudotettu uima-altaaseen ilmeisesti pilan päiten.

Videolla nähdään miten Uruguaissa Punta Del Estessa sijaitsevan talon uima-altaan ylle lennätetystä helikopterista putoaa sika suoraan talon takapihalla olevaan uima-altaaseen. Aluksi luultiin, että talon omistava miljonääri Federico Alvarez Castillo oli itse tämän järkyttävän eläinrääkkäyksen takana, mutta hän on sittemmin tuominnut teon ja vakuuttanut, että ei liittynyt siihen millään tavalla.

Castillon mukaan joukko ilkivallantekijöitä oli halunnut pilailla hänen kustannuksellaan ja siksi pudottanut sian hänen tontilleen. Daily Mail -sivuston mukaan toimittajat ovat kuitenkin saaneet selville, että kyseessä olevat pilailijat olivat kuitenkin miehen tuttavapiiristä elleivät jopa Castillon ystäviä.