Takapuoli paljastui – Kourtney Kardashian rohkeassa iltapuvussa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianien perheen sisaruksista vanhin, Kourtney Kardashian, on viettänyt viime viikkojen aikana paljon aikaansa juhlimalla. Nyt nainen nähdään upeassa iltapuvussa, joka oli läpinäkyvää verkkomaista kangasta.

Kourtney Kardashian on julkaissut itsestään näyttäviä kuvia hänen siskonsa Khloe Kardashianin kanssa. 40-vuotias nainen on pukeutunut Oscar-gaalan jatkobileisiin metallonhohtoiseen iltapukuun, jonka verkkomainen kangas on paljastanut naisen alusvaatteet.

Kardashianin julkaisemasta lähikuvasta nähdään, että kaunottaren alusvaatteet näkyvät iltapuvun kankaan aukoista. Nainen on pukenut mekkonsa alle ihon sävyiset muotoilevat alusvaatteet, jotka ovat luultavasti hänen siskonsa Kim Kardashianin Skims-mallistosta peräisin.