Lottie Moss sängyssä – kaunis poseeraus leviää verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Kate Moss lukeutuu maailman tunnetuimpiin ja menestyneimpiin supermalleihin, mutta tunnetusti omena ei putoa kauas puusta. Katen vanavedessä mallimaailmaan tekee nyt tuloaan vauhdilla hänen pikkusisko Lottie Moss, joka julkaisee aktiivisesti poseerauksiaan sosiaalisessa mediassa.

Tällä kertaa silmiähivelevän kaunis Lottie Moss nähdään sosiaalisessa mediassa poseeraamassa sängyssä, ja hänen yllään nähdään asianmukaisesti vain pikkuhousut. Yläosattomissa lekotteleva mallikaunotar esittelee samalla myös pakaransa, joten hänen miespuolisille seuraajilleen on tarjolla todellista silmänruokaa. Katso kuvat tästä ja tästä.

Lottie Moss, eli Charlotte Moss, on nuoresta iästään huolimatta tehnyt jo merkittävää malliuraa, sillä taannoin hänet kiinnitettiin esimerkiksi Calvin Klein Jeansin mainoskasvoksi ja hän poseerasi Vogue-lehdessä jo 16-vuotiaana. Isosisko Kate Mossin vanavedessä ovet mallimaailmassa ovat auenneet upeasti. Ensiesiintymisen julkisuudessa Lottie teki aikoinaan siskonsa häissä morsiusneitona.