Öykkärikyläilijä uhkaili isäntäväkeä Lahdessa – vietiin lopulta käsiraudoissa putkaan

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Tilanne oli kärjistynyt kurjaksi kylään tulleen miehen ja isäntäväen kesken Lahden Mukkulan suunnalla sijaitsevassa asunnossa. Asunnossa vieraillut mies oli uhkaillut asukkaita. Uhkailijasta ilmoitettiin hätäkeskukseen.

Poliisipartio tapasi ilmoituksessa mainitun miehen paikalle tullessa. Mies alkoi välittömästi uhata myös poliiseja, jolloin häneen jouduttiin käyttämään voimakeinoja. Mies pääsi kuitenkin pakenemaan tilanteesta.

Uhkailija piiloutui lähellä olevan talon kulman taakse. Mies saatiin uudelleen kiinni ja hänelle pantiin käsiraudat. Mies kuljetettiin poliisiasemalle epäiltynä virkamiehen väkivaltaiseen vastustamiseen, ampuma-aserikokseen sekä toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapitoon.