Prinssi Williamin ja Katen vuoro – ottavat perhelomaa velvollisuuksistaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdistyneen kuningaskunnan hovi on ollut skandaalinomaisissa otsikoissa poikkeuksellisen paljon. Prinssi Harry ja Meghan Markle luopuivat titteleistään ja muuttivat Kanadaan tavallisemman perhe-elämän perässä. Prinssi William ja hänen vaimonsa Kate huokaisivat tällöin helpotuksesta.

Nyt kruununperijä on kuitenkin kaipaamassa itsekin lomaa velvollisuuksistaan. Prinssi William aikoo ottaa perheloma-aikaa yhdessä vaimonsa ja kolmen lapsensa kanssa. He suuntaavat näillä näkymin ulkomaille, mutta kohdetta ei ole paljastettu julkisuuteen, RadarOnline uutisoi. Kuninkaalliset työt eivät kuitenkaan lopu, joten kuningatar Elisabetilla riittää järjestelemistä velvollisuuksien jakamisen kanssa.

Prinssi Harry ja Meghan Markle ovat ottaneet uudesta elämästään ilon irti. He ovat illallistaneet eturivin julkkisten kanssa ja etsineet kakkosasuntoa Los Angelesista. Perhe asustelee nykyisin Kanadan Vancouverissa.