Rita Ora kertoi leikkauksestaan – nännit varastivat huomion

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulajatähti Rita Ora on käynyt nielurisojen typistysleikkauksessa. Leikkaus tehdään yleensä ihmisille, jotka kärsivät toistuvista tulehduksista, joilla on nielurisojen liikakasvua tai jotka kuorsaavat. Oran mukaan pienestä operaatiosta toipuminen on todella kivuliasta eikä mikään vitsi, mutta hän on silti tyytyväinen siitä, että hän on saanut muutaman vapaapäivän.

Rita Ora haluaa toivottaa seuraajilleen hyvää ystävänpäivää tuoreimmalla Instagram-videollaan. Ora kuvasi itseään samalla kun hän maalasi kuvan sydämestä. Nainen kertoo heti, että hän ei ole lahjakas maalari, mutta sillä ei ole mitään merkitystä jos haluaa taiteilla.

Tänä ystävänpäivänä laulajatähti kehottaa ihmisiä hankkimaan itselleen lahjan mikäli henkilöllä ei ole ketään erityistä rakasta tällä hetkellä elämässään. Nainen itse päätti maalata yksinkertaiset ystävänpäiväkortit rakkaimmille ystävilleen.