Temptation Islandin Aliisa herutteli bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu realitysarja Temptation Island Suomi käynnistyy televisioruuduissa jälleen 18. maaliskuuta, ja nyt ohjelman sinkkukaunottaret on esitelty sosiaalisessa mediassa. Eräs näyttävimmistä on 21-vuotias helsinkiläinen Aliisa.

View this post on Instagram

Crete was nice. ☀️ #chania

A post shared by @ aliisatupasela on

Lahdesta kotoisin oleva Aliisa kertoo olevansa spontaani hetkessä eläjä. Hän on myös verbaalisesti lahjakas ja lupaa tarjota saarella hyviä keskusteluja. Vuoropäällikkönä työskentelevä avoin ja positiivinen nainen lähtee reissuun avoimella fiiliksellä ja toivoo saavansa matkalta uusia ihmisiä, muistoja ja kokemuksia elämäänsä.

Huumori on yksi Aliisan isoimmista vahvuuksista ja hän lupaakin saarelle hauskoja hetkiä. Juhliminen huikeiden ihmisten keskellä on yksi Aliisan mielipuuhista, ja hän lupaa, ettei hänen seurassaan varmasti tule tylsää tai hiljaista. Aliisa pitää urheilullisista, spontaaneista ja itsevarmoista miehistä, jotka tekevät mielenkiintoa herättäviä asioita elämässään, ja joilla on pilkettä silmäkulmassa.

View this post on Instagram

Summer, take me back. #tb

A post shared by @ aliisatupasela on

Miehessä pitää myös olla haastetta, koska liian helppo ei saa olla. Aliisaa kiinnostaa aidosti varattujen suhteet ja hän toivoo oppivansa niistä myös itse. Sinkkuna Aliisa on viihtynyt muutaman vuoden, joskin matkan varrella on ollut joitain enemmän tai vähemmän vakaviakin juttuja.

Suositun Temptation Island Suomi -realitysarjan seitsemäs tuotantokausi käynnistyy keskiviikkona, kun neljä pariskuntaa matkaa jälleen Temptation Islandin viettelyksiin testaamaan aitoa parisuhdettaan houkutuksilla sinkkuryhmien keskuudessa. Uuden Temptation Island Suomi -kauden pariskunnat esitellään 26. helmikuuta.