Tubettaja väitti matkustaneensa Balille – kävikin vain Ikeassa!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Somevaikuttaja Natalia Taylor on muistuttanut seuraajiaan, miksi kaikkea ei kannata uskoa sosiaalisessa mediassa. Hän väitti taannoin vierailleensa Indonesian Balilla, vaikka todellisuudessa takana oli huomattavasti lyhyempi matka.

Taylor jakoi Instagramissa kuvia, joiden perusteella hän vaikutti viettäneen aikaa luksushotellissa. Kuvatekstissä sometähti kertoi olleensa Balilla. Todellisuudessa lomakuviksi väitetyt otokset oli otettu huonekalujätti Ikean myymälässä ystävän avustuksella.

Pila vaikutti menneen useimmille seuraajille täydestä. Taylor paljasti ovelan vedätyksensä myöhemmin Youtubessa. Videollaan hän tarjosi myös silmäyksen siihen, kuinka hän toteutti tempauksen Ikean liikkeessä.

 

View this post on Instagram

The queen has arrived 🌊💖 #bali

A post shared by Natalia Taylor (@natalia__taylor) on