Asap Rocky ja Iggy Azalea kiinnitetty Weekend Festivalin tähdiksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman puhutuimpiin rap-artisteihin lukeutuva Asap Rocky sekä yli miljardi soittokertaa SoundCloudissa ja YouTubessa kerännyt norjalainen DJ-tuottaja Kygo saapuvat huipentamaan Weekend Festivalin artistikaartia Helsingissä 7. – 8. elokuuta. Yhdeksättä kertaa järjestettävillä festivaaleilla nähdään myös neljästi Grammy-ehdokkaana olleen australialainen räppäri Iggy Azalea.

Lisäksi tapahtumassa esiintyy yli 400 miljoonaa striimausta Piece Of Your Heart -tilillään kerännyt italialaisen tuottajakolmikko Meduza sekä ruotsalainen teknotuottaja-DJ Adam Beyer, Tungevaag & Raaban, Don Toliver ja TikTokin supertähti DJ Regard. Kotimaisista artisteista julkaistaan nyt supersuosittu JVG sekä hyvää vauhtia Suomi-rapin kärkeen kulkeva Etta.

Yhdysvaltalainen Asap Rocky julkaisi kriitikoiden ylistämän debyytti-mixtapensa, Live. Love. A$AP, vuonna 2011. Hänen uransa lähti huikeaan nousuun, ja samanniminen ensialbumi nousi Billboard 200 -listan ykköseksi vuonna 2013. Vuonna 1991 syntynyt norjalainen Kygo on DJ-tuottaja, joka nousi maailmanmaineeseen vuonna 2013 tehtyään remixin Ed Sheeranin kappaleesta I See Fire. Vuonna 2015, Kygosta tuli nopeiten yli miljardi striimausta Spotifyissä kerännyt artisti. Kesäkuussa 2016 näiden striimausten määrä ylitti jo kahden miljardin rajan.