Mies ryösti kaupan puukolla uhaten Lahdessa – meni sen jälkeen kasuaalisti kaljalle

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Lahdenkadulla sijaitseva K-market -kauppa ryöstettiin maanantaina kello 9:30 maissa puukolla uhaten. Tekijä oli poistunut paikalta. Paikalle menneet poliisit saivat tietää, että nelikymppinen mies oli kävellyt kassalle, sanonut myyjälle, että hänellä on puukko ja kehottanut myyjää avaamaan kassan.

Myyjä oli avannut miehelle kassan ja hän oli ottanut kassasta seteleitä. Poliisipartio sai selville, että tuntomerkkeihin sopiva mies oli noussut linja-autoon. Poliisit lähtivät etsimään miestä Lahden keskustasta.

Pian poliisit tavoittivat ryöstäjän nauttimassa olutta anniskeluravintolassa Aleksanterinkadulla. Turvallisuustarkastuksessa miehen hallusta löytyi puukko ja seteleitä. Hänet otettiin kiinni epäiltynä ryöstöön.