Räppäri Pop Smoke ammuttu kotonaan – piti esiintyä ensi kesänä Ruisrockissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Nousujohdanteista uraa tehnyt yhdysvaltalainen räppäri Pop Smoke on kuollut. Asiasta uutisoineen TMZ-julkaisun mukaan räppäri ammuttiin kuoliaaksi omassa kodissaan. Pop Smoken oli määrä esiintyä ensi kesänä Suomessa Ruisrockissa sunnuntaina 5. heinäkuuta.

Pop Smoke oli Hollywood Hillsissä sijaitsevassa asunnossaan, kun kaksi kasvonsa peittänyttä ja huppareihin pukeutunutta miestä tunkeutui sisään. Murtautujat ampuivat Pop Smokea useita kertoja ja pakenivat paikalta. Räppäri toimitettiin kotoaan ambulanssilla sairaalaan, jossa hänet julistettiin kuolleeksi.

20-vuotiaan artistin tappajia ei ole TMZ-sivuston mukaan toistaiseksi saatu kiinni. Pop Smoke, oikealta nimeltään Bashar Barakah Jackson, tunnetaan muun muassa Welcome to the Party -hitistään. Hän on tehnyt yhteistyötä monien tunnettujen räppäreiden, kuten Nicki Minajin, Travis Scottin ja Quavon kanssa.