Fanit saivat tahtonsa läpi – Justin Bieber ajoi viimein viiksensä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Justin Bieber on viime aikoina ollut enemmän vuorovaikutuksessa faniensa kanssa julkaistuaan uutta musiikkia. Justin Bieber nähtiin myös hänen urastaan kertovassa YouTube-dokumenttisarjassa, jossa käsiteltiin miehen julkisuuskuvaa, uraa, parisuhdetta ja musiikin tekemistä.

Mies palasi pitämältään tauolta melko huolettomassa tyylissä. Justin Bieber kävi haastatteluissa verryttelypuvuissa ja lippalakeissa, minkä lisäksi poptähti oli kasvattanut näyttävät viikset. Viikset eivät tuntuneet koskaan olevan fanien mieleen ja he antoivat tähden myös kuulla siitä.

Fanit haukkuivat Justin Bieberin viiksiä sosiaalisessa mediassa ja pyysivät moneen otteeseen miestä ajelemaan ne pois. Nyt heidän rukouksiinsa on viimein vastattu. Justin Bieber julkaisi itsestään uuden kuvan, jossa hänet nähdään siloposkisena. Hän kertoo kuvan yhteydessä viiksien lähteneen lomalle, mutta varoittaa kuitenkin seuraajiaan siitä, että viikset ovat vielä palaamassa takaisin.