Jalkapalloilijalle viiden vuoden pelikielto – puri vastustajaa penikseen

Ohhoh! Urheilu · Tim Isokivi

Ranskalaiselle jalkapalloilijalle on langetettu viiden vuoden pelikielto epäurheilijamaisesta ja taatusti odottamattomasta teosta. Hän puri vastustajan penistä ottelun jälkeisessä yhteenotossa.

Välikohtaus tapahtui amatööriliigan Terville- ja Soestrich -joukkueiden välisen ottelun jälkeen. Kummankin joukkueen pelaajat olivat ajautuneet tappeluun stadionin parkkipaikalla. Yksi Tervillen pelaajista oli mennyt riiteilijöiden väliin, jolloin nimeämätön Soetrichin pelaaja puri häntä penikseen.

Penistä purreen Soetrichin saaman viiden vuoden rangaistuksen lisäksi myös uhri langetettiin Daily Mailin mukaan kuuden kuukauden pelikieltoon. Mosellan jalkapallopiirin Emmanuel Salingin mukaan vuosia kestävien pelikieltojen langettaminen on harvinaista. Hän kertoo välikohtauksen olleen kummankin joukkueen aikaansaannosta.