Kuningatar Elisabet jyrkkänä – kielsi Meghania ja Harrya markkinoimasta itseään kuninkaallisina

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan Markle ilmoittivat alkuvuodesta luopuvansa kuninkaallisista velvollisuuksistaan. Päätöksen myötä he joutuvat luopumaan myös kuninkaallisesta brändistään.

Kuningatar Elisabet on kieltänyt Harrya ja Meghania käyttämästä Sussex Royal, eli Sussexin kuninkaalliset -nimikettä itsestään. Kaksikon tavoitteena oli tehdä nimikkeestä kaupallinen tavaramerkki. Se on jo löytynyt esimerkiksi heidän verkkosivuiltaan ja Instagram-tililtään.

Daily Mailin mukaan Meghanin ja Harryn täytyy kuningattaren päätöksen myötä brändätä itsensä uudelleen ja rekisteröidä uudet nimet verkkosivuilleen ja hyväntekeväisyysjärjestöilleen. Pariskunnan uskotaan suunnittelevan Kanadaan muuttoa lähitulevaisuudessa luovuttuaan kuninkaallisista velvollisuuksistaan brittihovissa.