Ostitko edullisen Norrköpingin moottorisahan? Lopeta käyttö ja palauta kauppaan

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Puuilon myymä Norrköping-merkkinen moottorisaha on vaarallinen ja sen käyttö on lopetettava välittömästi. Edullisesti myyty saha on vedetty pois markkinoilta. Puutteista johtuen tuote ei sovellu tarkoitukseensa ja sen käyttö voi aiheuttaa loukkaantumisvaaraa tai muuta terveyden tai omaisuuden vaaraa.

Tukesin tekemän tutkimuksen mukaan tuote ei täytä turvallisuusvaatimuksia. Toisin sanoen moottorisaha ei sovellu sahaamiseen, vaan se asettaa käyttäjänsä leikkaantumisen ja viiltymisen vaaraan. Tuotteen palauttamisesta saa lisätietoa Puuilon nettisivulta.

Sahan malli on TF-GCS001 ja viallisen tuotteen sarjanumerot ovat 1E52F19090091 ja 1E52F10400558. Puute tuotteen turvallisuudessa on kuluttajansuojalain mukainen tavaran virhe. Virheen oikaisussa ohjeita ja sovitteluapua antaa kuluttajaneuvonta www.kkv.fi/kuluttajaneuvonta.