Somekaunotar paljasti bikinivartalonsa – kuvista vaikea olla pitämättä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Instagram-mallikaunotar Charly Jordan lienee suomalaisille vielä melko tuntematon tuttavuus, mutta hänellä on sosiaalisessa mediassa jo puolitoista miljoonaa seuraajaa ja määrä kasvaa koko ajan nopeasti. Kuvankaunis bikinikaunotar poseeraa usein näyttävissä kuvissa.

Alastomana taannoin ystäviensä kanssa sosiaalisessa mediassa poseerannut Charly poseeraa nyt tuoreissa somekuvissaan bikineissä ja alusasuissa viettelevissä asennoissa. Tuttuun tapaansa Jordan osaa kiusoitella varsinkin miespuolisia seuraajiaan.

Los Angelesissa asuva Charly Jordan on viime aikoina julkaissut näyttäviä bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa. Taannoin Charly nähtiin sosiaalisessa mediassa poseeraamassa videolla hyvin pienissä keltaisissa bikineissä, eikä meno ole sen jälkeen juuri muuttunut.