Tältä näyttää ikkunanpesun MM-kilpailut – osallistujista olisi apua kevätsiivouksessa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ikkunat on järkevää pestä vähintään kerran vuodessa, mutta mielellään muutamaan otteeseen etenkin kaupunkialueilla. Perinteisesti ikkunat pestään keväällä auringon ensimmäisten säteiden osuessa niihin. Nyt mestaripesijät näyttävät mallia siitä, kuinka ikkunat pestään ammattimaiseen tyyliin.

Terry ”Turbo” Burrow on brittimies, jonka hallussa on ikkunanpesun maailmanennätys. Hän pesee ikkunan 9,14 sekunnissa. Nyt hän esitteli taitojaan ikkunanpesun maailmanmestaruuskilpailuissa Lontoossa. Ikkunanpesijöiden ammattiliitto arvosteli pesutulokset.

Turbo jäi jalkoihin, kun ikkunoiden eteen asteli amerikkalainen Jeremiah Hickey. Mies voitti tuhannen punnan palkinnon pesemällä kolme ikkunaa ajassa 17,02.

The Window Cleaning World Cup

Window cleaners from around the world travelled to London to battle it out for fastest wiper! 👏

Publiée par LADbible sur Jeudi 20 février 2020