Ozzy Osbourne tiennyt Parkinsonin taudista jo 17 vuotta – kipulääkkeistä ei ole apua

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pimeyden ruhtinas Ozzy Osbourne perui Pohjois-Amerikan kiertueensa terveysongelmiensa vuoksi. Miehellä on todettu jo vuonna 2003 Parkinsonin taudin lievempi muoto, mutta nyt se on ilmeisesti ollut syynä vakaviin kaatumisiin ja murtumiin. Mies hakee hoitoa Sveitsistä.

Hän aikoo mennä keväällä Sveitsiin hoitamaan Parkinsonin tautiaan ja saamaan siihen apua muun muassa kivunlievitykseen. Hermovaurioiden vuoksi kipulääkkeistä ei ole apua sairauteen. Ozzy kertoo, että hänen Parkinsonin tautinsa ei ole samanlainen kuin vaikkapa Michael J. Foxilla, vaan lievempi, Too Fab uutisoi.

Ozzy Osbourne haluaa kuitenkin varmistua siitä, että hän ei keskeytä kiertuetta taudin takia. Sen vuoksi mies otti varman päälle ja perui toukokuulle suunnitellun jenkkikiertueen alkamisen. Eurooppaan hänen on tarkoitus tulla lokakuussa, ja Suomen Hartwall Arenalle joulukuussa.