Ruotsin Big Brotherista skandaali – juutalaisvihaa ja raiskausuhkailuja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viime viikolla alkanut Ruotsin Big Brother on herättänyt katsojien ja median mielenkiinnon kyseenalaisten seikkojen vuoksi. Talosta heitettiin kaksi asukasta ulos alkumetreillä vedoten juutalaisvihaan. Isabel-niminen asukas oli sanonut, että hänen entinen pomonsa oli juutalainen ja vihaa sen takia koko ihmisryhmää.

Lause koettiin arkaluonteiseksi ja herkkänahkaiset ihmiset loukkaantuivat tästä. Keskustelun molemmat osapuolet poistettiin ohjelmasta. Nyt talosta halutaan ulos myös Sami-niminen mies, jolla on äärioikeistoon viittaavia tatuointeja. Asia on suututtanut ihmisiä niin paljon, että jopa sarjan juontajat ovat irtisanoutuneet, koska eivät hyväksy asiaa.

Tatuointeja on pyritty peittelemään. Tämän lisäksi Big Brother -talon tuorein asukas sanoi juhlailtana, että aikoo raiskata yhden talon asukkaan. Hän sai vakavan varoituksen aiheesta, Aftonbladet raportoi. Tuotantoyhtiöllä tulee olemaan todella vaikea kausi, jos ihmiset ottavat kaiken tosissaan ja katsojat pahoittavat mielensä herkästi.