Vanessa Hudgens paljasti bikinivartalonsa – maisemat kohdallaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Vanessa Hudgens nousi aikoinaan tähdeksi Disneyn High School Music -elokuvien tähtenä. Samoihin aikoihin Vanessa joutui kohun keskelle, kun hänen alastonkuvansa levisivät verkkoon. Viime vuosina hiljaiseloa tähtirooleista viettänyt Hudgens on taas aktivoitunut sosiaalisessa mediassa.

View this post on Instagram

Thursday’s. Am I right 😉

A post shared by 🔮Vanessa Hudgens🔮 (@vanessahudgens) on

Nyt Vanessa nähdään poseeraamassa upeassa kuvassa kuistilla, jonka taustalla näkyy ilmeisesti Los Angelesin siluetti. Näissä maisemissa silmä lepää taatusti muutenkin, mutta Hudgensin someseuraajat ovat innostuneet luonnollisesti idolinsa upeasta poseerauksesta.

Vanessa Hudgens muistetaan parhaiten Disneyn High School Musical -elokuvista, ja samoihin aikoihin hänen alastonkuvansa vuotivat julkisuuteen ja käynnistivät valtavan skandaalin. Sittemmin Vanessa on nähty elokuvissa harvakseltaan. Viime vuosina Vanessa on nähty esimerkiksi NBC-kanavan Powerless-komediasarjan tähtenä.