Hätä ei lukenut lakia – mies virtsasi poliisiauton puskuriin

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridan poliisin arki ei ole ainakaan tylsää. Olemme uutisoineet usein osavaltion kummallisista rikostapahtumista, ja tällä kertaa esittelyyn nousee Floridassa lomaillut David Marcel-Lewis Johnson. Hän on kotoisin Yhdysvaltojen Michiganista.

Mies oli viettänyt aikaansa St. Petersburgin suositulla klubialueella, kun hänelle iski pakottava virtsaamisen tarve. Humalainen mies päätti helpottaa oloaan poliisiauton puskuriin. Kuinka ollakaan, autoa käyttänyt poliisi saapui paikalle kesken lorottamista.

David Marcel-Lewis Johnson pidätettiin. Hän ei ollut yhteistyökykyinen aamuyöllä kello yhden aikaan, joten mies pysyi putkassa siihen asti, että hänen sukulaisensa maksoi 250 dollarin suuruisen takuusumman, The Smoking Gun uutisoi.