Huaweilta uusia kannettavia tietokoneita – saumatonta yhteistyötä älypuhelimen kanssa

Digi · Stara.fi

Huawei julkaisee tänään uudet ultrakevyet MateBook D -sarjan kannettavat tietokoneensa. MateBook D -sarjan kannettavien tietokoneiden myynti alkaa Suomessa tänään. Kevyet ja sirot kannettavat tietokoneet on suunniteltu tehokkaaseen työskentelyyn. Toisessa uutuudessa on 14-tuumainen ja toisessa 15-tuumainen FullView -näyttö.

Huawei Share -teknologian ansiosta tietokoneen ja älypuhelimen toiminnot voi nyt yhdistää tietokoneen ruudulle, ja tiedostojen jakaminen kahden laitteen välillä on saumatonta Huawei Share -toiminnon avulla. Laitteet antavat käyttäjälleen mahdollisuuden jakaa ruudun MateBookin ja Huawei-älypuhelimen välillä sekä työstää puhelimelle tallennettua sisältöä tietokoneen näytöltä.

Huawei MateBook

Työskentelymukavuutta tuo myös yhdistetty sormenjälkitunnistin- ja virtapainike, jonka ansiosta tietokone käynnistyy nopeasti. MateBook D 14″ ja MateBook D 15″ -malleissa on molemmissa näppäimistöön sisäänrakennettu web-kamera, jonka saa kytkettyä pois näppäinpainikkeella. Molemmissa malleissa on AMD RyzenTM 5 3500U -prosessori ja AMD RadeonTM Vega 8 – grafiikkasuoritin, jotka takaavat erinomaisen suorituskyvyn.

Pitkä akunkesto ja jäähdytys ovat MateBook D -sarjan uutuuksien vahvuuksia. MateBook D 14″ -mallin akku tukee jopa 9,5 tuntia jatkuvaa 1080p-videon katselua yhdellä latauksella. Monikäyttöinen laturi tukee kaikkia USB-C -liitännällä varustettuja Huawei-laitteita, joten samalla laturilla voi ladata esimerkiksi tietokoneen, älypuhelimen, tabletin. Huawei MateBook D 14” -mallin suositushinta on 749 euroa ja MateBook D 15” -mallin suositushinta on 699 euroa.