Louis Tomlinson vihjasi One Directionin paluusta: ”Olisi tyhmää olla tekemättä paluuta”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suositusta One Direction -poikabändistä soolouralle lähtenyt Louis Tomlinson julkaisi juuri ensimmäisen oman albuminsa. 31. tammikuuta julkaistu Walls-nimeä kantava debyyttialbumi on otettu hyvin vastaan ja siinä olevia uusia kappaleitakin on kuunneltu jo miljoonia kertoja.

One Direction -fanit janoavat edelleen suositun yhtyeen paluuta, jolle Tomlinson on nyt näyttänyt lähes vihreää valoa. 28-vuotias Tomlinson kommentoi Daily Mail -sivuston mukaan, että hän toivoo heidän vielä jonain päivänä tekevän paluun. Miehen mukaan olisi todella tyhmää olla tekemättä paluuta, minkä vuoksi hän uskookin siihen, että näin tulee vielä tapahtumaan.

Louis Tomlinsonilla on tällä hetkellä monia hyviä asioita meneillään, mutta häntä on myös kohdannut surullinen perhetragedia viime vuonna. Poptähden pikkusisko Felicite Tomlinson kuoli vain 18-vuotiaana sydänkohtaukseen.