Mark Wright esitteli timmiä vatsaansa – uskomaton muutos kuukaudessa

Fitness Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Televisiotähti Mark Wright on naimisissa näyttelijänä ja mallina toimivan Michelle Keeganin kanssa. Michelle Keegan valittiin myös aikoinaan brittiläisen FHM-miestenlehden lukijoiden toimesta maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Nyt Wright itse todistelee omaa komeuttaan tuoreissa kuvissaan.

Mark Wright on julkaissut itsestään kaksi näyttävää kuvaparia, joissa hän esittelee omassa vartalossaan tapahtunutta muutosta. Kuvien välissä on kulunut aikaa vain kuukausi, mutta tammikuussa kuntosalilla vietetyt tunnit ovat todella tuottaneet tulosta. Mies kertoo myös syöneensä terveellisemmin, mikä on edesauttanut jouluna kertyneiden lisäkilojen ja turvotuksen poistamisessa.

Mark Wright vietti juuri viikon hänen kauniin 32-vuotiaan vaimonsa Michellen kanssa Jamaikan auringon alla. Pariskunta juhli matkalla muun muassa miehen syntymäpäiviä Markin täyttäessä 33 vuotta.

https://www.instagram.com/p/B7yPWv8AE3h/