Norjan kurvitar palasi näyttävästi someen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Norjalainen yksinhuoltajaäiti Sindy Starlet on päättänyt ratkaista taloushuolet kertaheitolla glamourmalliksi ryhtymällä. Nainen on vieraillut plastiikkakirurgin vastaanotolla suurennuttamassa poveaan ja hän on julkaissut Bo**s Dance -nimisen teknokappaleen.

Sindy Starlet on sanonut janoavansa rikkauksia ja kuuluisaa elämää ulkonäkönsä avulla. Hän on kuitenkin pitänyt alkuvuoden hiljaiseloa sosiaalisesta mediasta. Nainen on sanonut aiemmin, että ei tunne oloaan hyväksytyksi muualla kuin Instagramissa, sillä norjalaiset mittailevat hänen seksikästä ulkonäköä pitkillä katseillaan.

Nyt nainen nauttii huomiosta täysin rinnoin. Hän esittelee uusissa Instagramin kuvissa jättikokoista poveaan. Sindy Starletilla on pian 200.000 seuraajaa, joten rintojen suurennusleikkaus on kasvattanut myös hänen fanikuntaansa. Katso kuvat tästä, tästä ja tästä.