Fitnessmalli julistaa kehopositiivisuutta: ”Meillä kaikilla on selluliittia ja vatsamakkarat”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Karina Irby on sosiaalisessa mediassa ja etenkin Instagramissa mainetta niittänyt malli, joka tunnetaan myös värikkäiden Moana-bikinien luojana. Australialainen nainen levittää sanaa positiivisen minäkuvan puolesta ja on jälleen kertonut faneilleen minkä vuoksi verkossa nähtävien kauniiden kuvien perusteella on turhaa kadehtia kenenkään vartaloa.

Karina Irby on julkaissut Instagramissa hauskan videon, jonka myötä hän haluaa saada tärkeän viestin perille. Kaikilla ihmisillä on jonkin verran vatsamakkaroita ja hyvin monella myös selluliittia, mikä on täysin normaalia. Painovoima tekee tepposensa aina tietyissä asennoissa ja aika ajoin myös turvotusta esiintyy ihan jokaisella ihmisellä. Katso kuvat tästä ja tästä.

Sosiaalinen media lisää tutkitusti nuorten paineita oman ulkonäkönsä suhteen ja voi aiheuttaa jopa masennusta. Karina Irbyä ärsyttää etenkin se, että Instagramissa nähdyt kuvat vaikuttavat seuraajien itsetuntoon negatiivisesti. Sen vuoksi Irby pitääkin omalla kanavallaan huolen aina siitä, että hän herättelee aika ajoin fanejaan ja muistuttaa miltä hän näyttää kun hän ei jännitä vatsaansa ja poseeraa.