Koomikko pyysi naista laulamaan hittiä metrotunnelissa – videosta valtava nettihitti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Harvoilla ihmisillä olisi todennäköisesti aikaa tai pokkaa laulaa kameran edessä tuntemattomille julkisilla paikoilla. Yhdysvaltalaisella Charlotte Awberyllä kuitenkin oli, ja lopputuloksena syntyi viraalihitiksi noussut video.

Koomikko Kevin Freshwater lähestyi taannoin tuntemattomia metroasemalla, pyytäen heitä jatkamaan hänen aloittamiaan kappaleita. Yksi Freshwaterin kohteista oli Awbery. Alkuun epäröivältä vaikuttanut nainen päätyi tulkitsemaan Lady Gagan A Star is Born -elokuvasta tuttua Shallow-hittiä liki täydellisesti.

Freshwaterin julkaisema video on sittemmin kerännyt miljoonia katselukertoja. Freshwater kuvaili ammattilaiseksi laulajaksi paljastunutta Awberryä Today-lehdelle aidon ja rakastavan oloiseksi ihmiseksi.