MTV-teiniäiti odottaa neljättä lastaan – sama isä kuin kolmannella pojalla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

MTV-televisiokanavan esittämä realitysarja Teen Mom on jatkoa 16 and Pregnant -ohjelmassa tutuksi tulleiden nuorten naisten tähdittämälle sarjalle. Yksi ohjelman tähdistä on 27-vuotias Kailyn Lowry. Nyt nainen odottaa neljättä lastaan on-off -poikaystävänsä kanssa.

Kailyn Lowrylla on ennestää kolme lasta ja jokaisella lapsella on eri isä. Hänellä on kymmenenvuotias Isaac Rivera yhdessä Jo Riveran kanssa. Javi Marroquin puolestaan on kuusivuotiaan Lincoln Marroquinin isä. Kolmas poika Lux Lowry syntyi vuonna 2017, ja hänen isänsä on Chris Lopez. Myös neljäs lapsi tulee olemaan Lopezin.

Kailyn Lowry on kertonut kärsivänsä pahasta aamupahoinvoinnista ja energianpuutteesta. Hän on noin neljännellä kuulla raskaana. Tulevan lapsen sukupuolta ei tiedetä.

View this post on Instagram

We’re confirming the news, baby #4 is coming soon! 🎉I’m almost 16 weeks pregnant & it’s been a rough few months this time around. I've had nausea, morning sickness, and absolutely no energy. 😭 This week I’m starting to feel a bit better and I'm really hoping it stays this way!🤰🏻@Peanut has been an amazing support for me since I found out I was pregnant again. Going through nausea and morning sickness while trying to keep the news a secret can be quite isolating. There are so many helpful threads on the app from other women who have been through it too. It's always reassuring to know you're not alone. Whether you're already a mom, pregnant, or trying to conceive, I really recommend you join the @peanut community. It's an amazing space to build friendships, find support and learn from other women at a similar stage in life. There's nothing like support from other women to get you through. ❤ #Peanutapp • • • • • 💄: @jessicab_beauty 📷: @jonlloydjr

A post shared by Kailyn Lowry (@kaillowry) on

View this post on Instagram

🖤 @fashionnovacurve

A post shared by Kailyn Lowry (@kaillowry) on