Nainen elää kitupiikin elämää raskaanakin – kaatopaikoilla penkominen palkitsee

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Floridan Orlandossa asuva Angel on kahdeksannella kuulla raskaana. Nainen penkoo roskia löytääkseen aarteita ja säästääkseen elinkustannuksissa. Yksi hänen suurimmista intohimoistaan on lääkkeiden ja vitamiinien dyykkaaminen.

– Älkää tehkö tätä kotona. Olen tehnyt läksyni ja tiedän, mitä lääkkeitä kannattaa ottaa roskiksesta. Uskon, että parasta ennen -päivämäärät ovat vain suuntaa-antavia, Angel kertoo.

Pian kasvava perhe on ostanut itselleen omakotitalon, mikä on sisustettu ja remontoitu ilmaiseksi saaduilla tavaroilla ja tarvikkeilla. He ovat hankkineet tavaroita kaatopaikoilta ja roska-astioista. Vauvan tarvikkeet on myös dyykattu, mutta Angel on todella tarkka niiden turvallisuudesta. Kaikki pestään ja varmistetaan huolellisesti ennen käyttöä.