Nainen näki deitin kodin ensimmäisen kerran – suhteen päättäminen heti mielessä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Naisten mielestä siistit miehet ovat seksikkäitä. Usein poikamiehenä elävät köriläät eivät kuitenkaan kiinnitä huomiota kotinsa siisteyteen niin paljon kuin vaikkapa naisten kanssa asuessaan. Toki sama koskee myös sinkkunaisia, jotka pyyhkäisevät pölyt pari kertaa vuodessa.

Toisille epäsiisti koti voi olla käänteen tekevä seikka uuden tuttavuuden kanssa. Eräs nainen kertoo Mumsnet-sivustolla tavanneensa menestyneen miehen, jolla oli hyvä työpaikka. Hän sai kutsun deittinsä kotiin ensimmäisen kerran.

Jo ovella nainen ajatteli, että ihastus lopahti siihen paikkaan. Eteisen matto oli epäsiisti ja asunnon verhot olivat ikkunan edessä. Taulut eivät olleet seinillä, eikä mies ollut hommannut jääkaappiin maitoa naisen kahvihetkeä varten. Nainen ajatteli, että mies ei oikeasti edes yrittänyt panostaa asuntoonsa, vaikka tiesi uuden seuralaisen tulevan kylään.