Poikabändin laulajan sooloura floppasi – turvautui plastiikkakirurgiaan menestyäkseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Australialainen Ian Starr Kalatzis on turvautunut plastiikkakirurgiaan saavuttaakseen enemmän menestystä laulajana. Hän on ennen ollut menestynyt laulaja poikabändissä nimeltään Boystar. Sooloura ei kuitenkaan ole menestynyt yhtä ponnekkaasti.

Lauluntekijänä itsensä elättävä Ian Starr Kalatzis haluaisi menestyä paremmin myös sooloartistina, joten kauneusleikkaukset ovat olleet avain onneen. Hän on 36-vuotias, joten mies haluaa varmistaa olevansa houkuttelevan näköinen myös nelikymppisenä.

– Minulla on aikaa ja rahaa. Tämä on vaarallinen yhdistelmä, kun kävelet plastiikkakirurgin vastaanotolle, mies vitsailee.

Hänen kasvonsa ovat kauttaaltaan operoitu ja jokaista kuvakulmaa hiottu tai täytetty. Asiantuntijat ja ystävät suosittelevat miestä lopettamaan kauneusleikkaukset, ennen kuin hänen ulkonäkönsä muuttuu oudoksi. Ellei se ole sitä jo, ainakaan häntä ei tunnista entiseen.