Honey Boo Boon äiti vei timanttisormuksen panttilainaamoon – on nykyisin koditon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lapsimissi Alana Thompsonin eli Honey Boo Boon äiti June Shannon on nykyisin koditon. Nainen matkustelee poikaystävänsä Geno Doakin kanssa ympäri Yhdysvaltoja ja viettää öitään erilaisissa majoitusalan liikkeissä. Nyt pari on matkannut kotiosavaltio Georgiasta Floridaan.

Heidät on pidätetty viime keväänä huumausainerikoksista. Mama June on crack-kokaiinikoukussa. Nainen on nyt nähty homssuisena jonottamassa floridalaisen ravintolan buffet-ruokailuun. Hänen seurassaan oli arviolta 25 ihmistä, TMZ uutisoi.

Alana Thompson asuu parhaillaan isosiskonsa hoivissa. June Shannon teki hurjan muodonmuutoksen laihdutettuaan puolet painostaan ja käytyään läpi suuren joukon kauneusleikkauksia. Nyt naisen elämä on kuitenkin syöksykierteessä ja perhe on toivonut apua entiseltä televisiotuotantoyhtiöltä.