Lesbosuhteesta narahtanut Denise Richards: ”Avioliittomme ei ole avoin”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä ja malli Denise Richards ja televisiopersoona Brandi Glanville ovat viime vuosina tulleet monille tutuiksi Beverly Hillsin täydelliset naiset -televisiosarjasta. Naisilla oli keskenään noin vuoden mittainen salasuhde, joka loppui siihen kun se tuli julkisesti kaikkien tietoisuuteen.

49-vuotias Denise Richards oli uskotellut 47-vuotiaalle Glanvillelle, että hänen avioliittonsa Aaron Phypersin kanssa on avoin. Mies ei kuitenkaan ollut asiasta samaa mieltä, mikä ajoi avioliiton vaikeuksiin naisten suhteen tultua julkisuuteen.

Nyt Denise Richards on myös itse myöntänyt Daily Mail -sivuston mukaan tienneensä, että avioliitto ei ollut avoin. Nainen oli käyttänyt sitä vain syynä säilyttää romanttinen suhde Glanvilleen. Richards on halunnut saattaa kaikkien spekulaatiot päätökseen kertomalla, että hän on Aaron Phypersin kanssa eikä heidän liittoonsa oteta mukaan enää kolmansia osapuolia.