YouTube-kaunotar kaipaa vanhoja kasvojaan – käy poistattamassa täyteaineet

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhä useampi nuori nainen tekee kasvoilleen pieniä kauneuskirurgisia toimenpiteitä. Moni uskaltautuu jopa veitsen alle, mutta esimerkiksi täyteaineiden ottaminen huuliin tuntuu olevan nykyään todella matalan kynnyksen toimenpide. Huulten täyttäminen kuitenkin muuttaa kasvojen ulkonäköä huomattavalla tavalla.

Omaa YouTube-kanavaa pitävä kaunotar Alana Arbucci on muokannut omaa ulkonäköään useiden pienten toimenpiteiden avulla. Nyt hän on kuitenkin alkanut kaipaamaan vanhoja kasvonpiirteitään, minkä vuoksi hän päätti nollata tilanteen ja käydä poistattamassa kaikki täyteaineet kasvoiltaan.

Naisen mukaan täyteaineiden ottaminen on täysin hyväksyttävää, koska jokaisella ihmisellä on oikeus näyttää siltä kuin haluaa. Lopputuloksen ylläpitämiseksi joutuu kuitenkin palaamaan vastaanotolle yhä uudelleen, koska toimenpide tulee aina uusia. Tämä vie lopputuloksen aina yhä kauemmaksi alkuperäisestä, minkä vuoksi Arbucci haluaakin nyt nähdä miltä hän näyttäisi ilman täyteaineita.