Nelli Matula sensuellissa uimapukukuvassa – uuden singlensä myötä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden naisartistiksi Emma-gaalassa ehdolla ollut Nelli Matula on julkaissut uuden Sukupuuttoon-singlen. Kappale on artistin ensimmäinen julkaisu sitten viime elokuussa julkaistun Jumalatar-debyyttialbumin, joka ylitti viime syksynä kuunteluillaan platinarajan.

Sukupuuttoon avaa uuden sivun Nelli Matulan artistiuralla ja toimii ensiaskeleena kohti seuraavaa albumia. Alunperin Nelli kertoi kappaleensa saaneen alkunsa hänen omasta kynästään jo kaksi vuotta sitten, mutta sittemmin hän löysikin arkistoistaan materiaalia, joka osoitti kappaleen aihion peräti viisi vuotta vanhaksi. Samalla hän julkaisi päivityksensä yhteydessä upean uimapukukuvan.

– Oon promoissa sanonu, et kirjotin tän biisin joku kaks vuotta sitten, mutta arkistojen perusteella, oonkin esittäny tätä mun laulututkinnossa jo 2015 (whaaat). Eli itse asiassa tää onki mun 18v. teiniangstibiisi, Nelli Matula kertoi sosiaalisessa mediassa.

– Arjen jakaminen toisen ihmisen kanssa voi tuoda valtavasti onnea ja iloa elämään. Se ei kuitenkaan saisi olla sellaisessa avainasemassa, että kun toinen lähtee, niin kaikki valo katoaa. Välillä tuntuu, että tämä on normi yhteiskunnassamme ja ihminen yksilönä merkityksetön, Nelli kommentoi jo aiemmin.

View this post on Instagram

Sukupuuttoon ulkona perjantaina 21.2. 🐘⚰️

A post shared by Nelli Matula (@nellimatula) on

Vuosi 2019 oli Nelli Matulan uralle merkittävä, sillä sen aikana hän nousi uudelle tasolle artistina. Debyyttialbumin julkaisun lisäksi hän keikkaili ympäri Suomen ja vuosi huipentui kahteen Emma-ehdokkuuteen. Nelli Matula nousi myös IFPI:n ja Teoston teettämässä tutkimuksessa parhaiten tunnetuksi tulokasartistiksi alle 20-vuotiaiden keskuudessa. Nelli pysyy aktiivisena koko vuoden 2020 ja keskittyy erityisesti uuden musiikin julkaisemiseen.