Raiskauksesta tuomittu Harvey Weinstein palkkasi vankilakonsultin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tuottaja Harvey Weinstein tuomittiin maanantaina raiskauksesta ja seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Häntä saattaa odottaa teoistaan yhteensä 29 vuoden vankeustuomio.

Weinsteinin on paljastettu palkanneen erityisen vankilakonsultin valmistelemaan häntä tuomion istumiseen. Page Six -sivuston mukaan konsultin tehtävänä on tarjota apua pääasiassa logistisissa asioissa, kuten esimerkiksi sairaanhoidon saamisessa telkien takana.

Weinsteinin edustaja Juda Engelmayer kertoo hänen sairastavan diabetestä ja kärsivän selkäongelmista. Toistaiseksi on epäselvää, milloin raiskauksesta tuomittu tuottaja toimitetaan New Yorkin Rikersin vankilaan. Sen oli määrä tapahtua heti oikeudenkäynnin jälkeen, mutta Weinstein kiidätettiinkin sairaalaan korkean verenpaineen ja sydämentykytysten vuoksi.