StaraTV Alpeilla tapasi Haddawayn Itävallassa – eräs muisto Suomesta ylitse muiden

Alpeilla Urheilu Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvulla eurodancen kirkkaimpiiin supertähtiin lukeutunut Haddaway naulitsi jo vuosikymmeniä sitten itsensä pophistorian ikoniksi What is Love -klassikkohitillään ja sitä seuranneilla useilla muilla hittikappaleillaan. Haddaway on siitä saakka kiertänyt maailmaa ahkerasti, ja käynyt ajoittain esiintymässä myös Suomessa.

StaraTV Alpeilla tapasi Haddawayn Itävallassa, jossa toimittaja Timo Repo sai hänet kertomaan aktiivisesta keilausharrastuksestaan sekä valottamaan myös hieman millaista elämää tuleva poptähti vietti opiskeluaikoinaan Yhdysvalloissa. Samalla Haddaway kertoo miten eräällä hänen kiertueellaan Suomessa Kimmo Lehtonen vei hänet keilaamaan Helsingissä.